esmaspäev, august 12, 2024

Raketitabamus

Peksin ühe väikse looma endast eemale. Aga järgmiseks ootas mind ees koer, kes oli minust tugevam ja võis teha minuga sama moodi nagu mina selle väikse loomaga.

*
Eesti tuumapommide ladu tabas rakett ja toimus plahvatus. Plahvatuskohal jäid ellu ainult need, kellel oli palju riideid seljas, teised said liiga palju kiiritust. Võibolla korraldas Venemaa meelega plahvatuse just Eestis. Ema organiseeris üheskoos läbi linna minekut. Minu meelest pärast tuumaplahvatusi pidi just vältima värske õhu käes viibimist. Asusin üksi koduteele. Kõndisin Puiestee või Jaama tänava kandis. Nägin eriolukordade autot sündmuskohta suundumas. Oli soovitatud seda teed käia, nagu oleks siin vähem autosid, aga praegu oli just liiklus siia ümber suunatud.

*
Tahtsin aastalõpu puhul vaadata muusikavideot, mida olin vaadanud ka eelmistel aastavahetustel. Panin selle mängima. Aga varsti mõtlesin, et teises toas võidakse muusika järgi aru saada, et ma vaatan videot, kus on inimestel vähe riideid seljas. Seetõttu panin muusika vaiksemaks. Olin füüsikahoone moodi maja fuajees, kus oli palju rahvast. Üks poiss ütles omavanustele tüdrukutele, et ta on naistemees. Ta kutsus tüdrukuid endaga mängima ja musitas neid. Mõtlesin, et tänapäeval on lapsed rikutud.

0 vastukaja: