neljapäev, juuli 11, 2013

Majade piiramised

Hakkasin tseremoonia korras kahte mänguasja osadeks võtma. Aga neil oli nii palju detaile, et otsustasin, et seekord ma neid lõpuni koost lahti ei võta, vaid panen kokku tagasi. Mänguasja peal oli kaks ussikest. Panin nad üksteisele lähemale. Nad roomasid üksteisest kaugemale. Panin nad uuesti üksteisele lähemale. Nüüd nõelas üks ussike teise surnuks. Ütlesin, et ma arvasin, et nad on erinevast soost, aga nad olid samast soost. Läksin ühte majja. Seal oli halb, et ringi kõndis koer. Läksime maja pööningule. Vaenlased oleks saanud tulla järele ainult väga kitsast käiku mööda. Nii kitsast käiku oli võimalik valvata, et neil sissetulekut takistada. Hakkasin käiku heinu täis toppima. Aga vaenlased hakkasid teisest kohast seina lammutama, et sisse tungida. Ja mööda kitsast käiku ei pannud nad enam ees kätt, vaid püssi, millega oleks saanud läbi heina tulistada, nii et parem oli sellest kohast lahkuda. Läksin aknast välja ja kõndisin mööda rohuga kaldteed maapinnale. Selgus, et maja ei olnud üleni piiramisrõngasse võetud, seetõttu tekkis lootus, et õnnestub põgeneda. Hakkasin mööda maanteed kõndima. Mööda sõitis vaenlase auto. See paiskus teelt välja rohu peale. Vaenlased tulid autost välja, et minna maja piirajatele täienduseks. Keerasin nüüd vastassuunas, et nendest eemalduda. Teesklesin, et olen möödakäija. Mul õnnestus vaenlased ära petta. Läksin metsa, aga seal oli ka inimesi. Peitsin põõsasse.

*
Vaatasin Infopartisani blogi. Seal oli viimasel ajal avaldatud naljalugusid, mida seal varem polnud ilmunud. Blogis oli kirjutatud Euroopa Liitu astumise vastu. Aga nüüd pidi selle blogi tegevus lõppema. Infopartisan kirjutas, et kui seisukohad on valed, siis tuleb need ümber hinnata. Vahel tuleb kõige lõpus öelda, et kõik kirjutatu oli vale. Artur vastas, et enne Euroopa Liitu astumist kardeti sisserännet, aga tulnud on hoopis väljaränne. Tõenäoliselt hääbub Eesti riik väljarände tõttu. Mina olin migratsiooniohu eest hoiatanud.

*
Ühe maja keldris istus selle peremees. See kelder oli põrgu. Peremees ütles, et põrgu ukse läbimise ohtu ei ole. Sellega ta mõtles vist, et taevas on põrgu all, aga vaenlased taevasse ei pääse. Või et maja on sisse piiratud, aga sissetung ei saa toimuda keldri alt, sest seal ei ole avavust. Peremees ütles, et tavaliselt tungitakse majadesse katuseluugist. Vaenlased olidki juba katusel ja tulid katuseluugist sisse. Kuna sõdades naised vägistati, siis valis majaperemehe naine ise, milline vaenlane võib teda vägistada. Ta valis sellise, kes oli juba varasemast tema tuttav. Selle linna ajalehes ei olnud uudis selle maja vallutamisest üldse esikohal. Ajalehes kirjutati ka Hitlerist, sest see lugu juhtus ajal, kui Hitler oli Saksamaal võimul. Tõenäoliselt Hitleri võimuloleku tõttu oligi teises riigis selline lugu võimalik.

0 vastukaja: