teisipäev, märts 22, 2016

Inimesevahetus

Elasin ühe naisega samas korteris. Saabus aeg ära kolida. Arvasin, et kolime jälle samasse korterisse, aga see naine ütles, et seekord erinevatesse. Nüüd pidin kolima samasse korterisse ühe teise naisega. Kolisin uude korterisse sisse. Seni olin elanud kolmandal korrusel, nüüd kolisin neljandale. Nüüd olin nii vana, et võibolla suutsin muudatusega harjuda. Naine ei olnud veel sisse kolinud, seetõttu oli korteris avaralt ruumi. Kui naine oleks saabunud, siis oleks tulnud jagada üks korter kaheks väiksemaks korteriks.

*
Lugesin ajakirjast "Akadeemia" ühte artiklit. Artikli autor ütles mulle, et tema meelest mul on hea tervis ja suur töövõime. "Akadeemia" koduleheküljel oli statistika, mitu korda mingit artiklit on loetud. Ühte artiklit oli null korda ja mõnda viiekohaline arv kordi. Mõtlesin, et kui ma numbri kõik leheküljed läbi lehitsen, siis ei ole enam ühegi artikli näitaja null. Tegelikult see statistika oli ainult võrguväljaande, mitte paberajakirja kohta.

*
Istusin klassiruumis 102. Vaatasin uksest fuajeesse. Kommenteerisin, mida ma näen. Fuajee teises otsas ajasid mõned klassikaaslased omavahel juttu ja üks seisis niisama. Siis nad tulid ka sellesse klassiruumi. Nad olid ruumijaotusplaanist järele vaadanud, et tund toimub selles ruumis. Eelmine nädal oli juba toimunud, selle põhjal oleks võinud juba arvata, et muudatust pole toimunud.

0 vastukaja: