pühapäev, oktoober 22, 2017

Ameerika Hääle kuulamine

Töömeestel oli tööpäev lõppenud. Nende tööriistad olid ehitatavas majas laiali. Pakkisin neid kokku.

*
Tahtsin kuulata Ameerika Häält. Olin oma esialgse Ameerika Hääle parooli ära unustanud ja uusi teinud, aga nüüd tuli mulle esimene parool meelde ja sisestasin selle raadiosse. Saingi jaama kätte. Öeldi, et kõiki paroole, mis on kunagi tehtud, saab kasutada. Saates näidati skisofreeniahaigeid. Saadet kogunes vaatama suur rahvahulk. Haiged saates läksid oma jutu lõpetuseks selg ees naerdes läbi ukse. Kommenteeriti, et tahavad hirmutada.

*
Avasin oma blogi. Aga keegi oli selle muutnud loetamatuks. Varem olid seal olnud valged tähed, aga nüüd oli laialivalguv valge värv. Püüdsime blogi taastada. Tuba oli pime. Hoidsin vahepeal silmi kinni. Kui need jälle lahti tegin, siis selgus, et vahepeal oli läinud lamp põlema. Kui ma oleks püüdnud lampi põlema saada silmade lahtioleku ajal, oleks see võinud ka mitte süttida, sest siis oleks mõelnud, et miks kohe ei sütti.

*
Tulin Kalda teel bussi pealt ja hakkasin minema oma Kaunase puiesteel asuva kodu suunas. Enne Kalda tee hoovi sisenemist istusin maja ette maha. Maas oli üks toit. Mõtlesin, kas seda süia. Algul tundus see iiveldama ajav, aga siis mõtlesin, et tegelikult on see väga maitsev, ja hakkasin sööma.

0 vastukaja: