neljapäev, september 15, 2022

Linnad laineskaalal

Vend tuli koos ühe tüdrukuga külla. Ütlesin sellele tüdrukule, et ta võib meile edaspidigi külla tulla. Siis mõtlesin, et ma kutsun küll, aga kui ta tuleb, siis selgub, et ei ole millestki rääkida. Ja võibolla see oli juba venna kolmas naine, ei olnud hea, kui inimesed abikaasasid vahetasid.

*
Istusime suure söögilaua ümber. Nägin, et sousti nõu hakkab ümber minema. Hüüdsin mitu korda, et sellel ei lastaks juhtuda, aga hüüdmine ei aidanud. Siis nägin, et laud on puhas, nähtavasti olin enne hallutsinatsiooni näinud.

*
Särgava vajutas vanaaegse raadioaparaadi nuppe. Küsisin, kas sellel saab nüüd jälle ka muid lainealasid kuulata kui ultralühilaine. Särgava vastas, et ta peast ei oska öelda. Ütlesin, et sellel raadioaparaadil on ära tähistatud, kust millist välismaist jaama saab kuulata, lapsena mõtlesin, et suuremaks saades hakkan neid kuulama, aga siis läksid muud lainealad peale ultralühilaine rikki. Praegu küll on raadiojaamu vähem, osasid saab ainult internetist kuulata. Uurisin, kas see ikka on sama raadioaparaat. Muutsin mitu korda arvamust.

0 vastukaja: