pühapäev, jaanuar 21, 2024

Koolis ja arvutis

Vihmand küsis mult, et kust ma võtan, et võõrkeele sõnade tähendust teadmata võõrkeelse lause tähenduse õigesti ära arvab. Vastasin, et vahel arvab ja vahel ei arva. Oli algamas tund, istusin Vihmandiga samas pingis. Otsisin kotist asju. Muuhulgas võtsin välja paki puhtaid valgeid A4 pabereid. Tundi andev mees ütles, et ärge krabistage, aga mul oli vaja kotist asjad kätte saada. Ei teadnud, kuidas mina rohkem krabinat tekitan kui teised.

*
Olin kooli lõpetanud, aga täna olin tulnud uuesti koolimaja vaatama. Ka praegused õpilased sõitsid käsipuu najal trepist alla. Nad võisid seda minu blogist õppinud olla. Kuna see oli ohtlik, võidi mult nõuda blogi kirjutamise lõpetamist. Jõudsin trepist alla minnes esimesele korrusele. Kui mina koolis olin käinud, oli seal olnud palju stende, aga nüüd oli ainult paar tükki alles. Wc ust hoiti nüüd pärani. Järgmisel hetkel oli see siiski kinni.

*
Ma olin vahepeal ära unustanud, et blogi seadetes on taustavärvide valik. Ma polnud ammu teist värvi tausta valinud. Mõtlesin, et valin täna mõne sellise taustavärvi, mida ma pole varem kasutanud. Enne vahetamist ei teadnud ette, milline uus värv on. Tahtsin vahetada ainult ühe sissekande taustavärvi, aga vist muutus see kogu blogil korraga.

0 vastukaja: