kolmapäev, jaanuar 17, 2024

Asjade omadused

Asjade juurest leiti mõned puudused. Algul arvati, et need on juhuslikud, aga siis selgus, et neid esineb massiliselt. Seetõttu asusime mööda lumist metsavaheteed teele. Kui puudused olid möödas, käisime uuesti seda teed. See oli nüüd jääga kaetud, üks mees lasi mööda jääd liugu ja ma hakkasin ka laskma. Algul arvasin, et jää on tekkinud sellest, et enne oli palju tallajaid, siis mõtlesin, et hoopis sellest, et vana jää pealt on lumi ära lükatud.

*
Oudekkit kritiseeriti ajakirjanduses palju, aga täna kirjutas ta blogis, kus oli vaiksem. Minu blogi asus tema blogi lähedal.

*
Panin male mängimiseks algseisu peale. Mulle hakkas tunduma, et ettureid on liiga palju. Püüdsin neid üle lugeda, aga see oli raske. Nii võis vahel juhtuda, et mängitaksegi vale arvu nuppudega ja ei panda tähele. Tahtsin kasutada oma treeningmeetodit. Tuli üks väike laps, kes hakkas nuppe ringi tõstma.

*
Maja ette sõitis auto. Läksin selle juurde, puudutasin kätega ust ja vaatasin aknast sisse. Olin arvanud, et see on oma auto, aga nägin autos võõraid, seetõttu läksin tuldud teed tagasi. Ma polnud siiski päris kindel, et autos olevad inimesed on võõrad, nad nägid vahepealsed välja.

0 vastukaja: