reede, jaanuar 05, 2024

Pärast veateateid

Lugesin ühest fotoallkirjast, et ühe silla nimi on teine kui mina olin teadnud. Tegin enda tekstis vastava paranduse. Siis mõtlesin, et ma parandasin ilmaasjata, võibolla mõeldi fotoallkirjas teist silda.

*
Klaus ütles mulle, et ma räägin, et ma loen palju, aga et tegelikult on mul vähem raamatuid kui teistel. Mõtlesin vastata, et kui mul on ainult üks tuba, siis ma ei saa rohkem raamatuid osta.

*
Ühes kirjutises oli juttu Lõuna-Eesti sõjaajaloost. Üks nimi kirjutati teisiti kui ma varem olin kohanud. Kaardil oli kujutatud sõjategevust Lõuna-Eestis. Põhja-Eesti kohta polnud seda kaardil näidatud, aga ma teadsin, et seda on toimunud ka seal.

*
Mulle oli viimasel ajal kaks listi saadetud kirja veateatega tagasi tulnud. Mõtlesin kirjutada uuele listiomanikule, et see on täiesti matslik, kui mind on kõrvaldatud minu enda asutatud listist. Mõtlesin, et ma ei saada seda kirja ainult talle, vaid kõigile kolmele viimasel ajal listis sõna võtnule. Või mul on kõigi listi liikmete aadressid, ma võin saata listist tagasi tulnud kirjad kõigile listi liikmetele. Aga ma ei tee seda siiski enne kui on kindel, et listi pole enam olemas. Võibolla sisestasin ise listi aadressi valesti.

0 vastukaja: