teisipäev, jaanuar 30, 2024

Hooned ja asutused

Ühes suures majas olid sellised wc-d, et potil istujad olid alt poolt varjatud, aga pea ulatus üle barjääri. Varem olin käinud siit lähedal asuva teise maja wc-sse.

*
Elasime suures korteris. Meile võidi teha märkus, et kui me oleme rohelised, siis me ei tohiks nii suures korteris elada. Meie korter oli nagu kunstimuuseum, seintel rippus palju pilte. Tegelikult oli palju pilte olnud juba meie eelmises korteris.

*
Olin magistrieksamiks palju kirjandust läbi lugenud. Nüüd olin järgmises õppeastmes ja pidin kogu selle kirjanduse uuesti läbi lugema, sest uurimisteema oli sarnane, aga vahepeal olin palju unustanud. Istusin loengus. Teadsin, et kellelgi ruumis viibijatest on kolm nime, aga ei teadnud, kellel. Minu ees istuv tüdruk vaatas korraks selja taha. Võibolla temal oligi kolm nime ja nüüd ta võis näha, et ma olin konspekti kirjutanud, et kellelgi neid kolm on.

*
Lähenes tunni algus. Olin mõelnud, et istun kõige tagumise rea otsmisele kohale ja olin seisnud selle koha kõrval, aga nüüd võeti see koht ära. Püüdsin leida mõnda muud tagumise rea kohta. Sinna suundumiseks hakkasin istujatest mööduma, aga riivasin laual olevaid asju. Tõstsin need endast kaugemale, aga nüüd sattus kartulisalati kauss kaldpinnale ja hakkas ümber minema. Enne kui ma selle püsti tagasi tõstsin, oli natuke salatit välja kukkunud. Palusin istujatel asju kinni hoida.

0 vastukaja: