laupäev, juuni 18, 2016

Tihe linnaosa

Vehkisin käte ja jalgadega. Mõtlesin, et seda tehes avalduvad minus linnu geenid.

*
Tekkis sõjaoht. Riigid koondusid jälle samasugustesse liitudesse, nagu olid olnud olemas eelmise sõja ajal. Saksamaa, Itaalia ja Jaapan olid jälle samal poolel. Jaapan nõudis, et tema kohta ei kasutatakse enam sellist nimetust, milline talle oli antud pärast Teist maailmasõda. Jaapan leidis, et ta pole millekski kohustatud, sest ta pole rahulepingut sõlminud. Seega võis sõda jätkuda Teise maailmasõja nimetuse all. See võis olla tuumasõda.

*
Kõndisin läbi linnaosa, millesse oli ehitatud palju suuri maju. Neid oli nii tihedalt, et haljasalade jaoks ei jäänud ruumi. Küll oli majade vahel pallimänguplatse. Hakkasin minema läbi ühe maja. Olin seda varem ka läbinud ja õige tee üles leidnud, aga seda oli tulnud iga kord uuesti otsida. Täna ma õiget teed ei leidnud. Seetõttu pöördusin ühe ametniku kabinetti. Ta küsis minu isikuandmeid. Näitasin neid dokumentide pealt. Ütlesin, et ma ei leidnud teed enam vist sellepärast, et majade arv on vahepeal kasvanud.

*
Mina, Klaus ja üks tüdruk tahtsime hakata mängima sulgpalli. Mõtlesin, et Klaus on kõige tugevam, seetõttu jagasin ära, et Klaus on üksi, mina ja see tüdruk teisel poolel. Punkte hakkas saama järjest Klaus. Ütlesin, et teeme nii, et kes punkti saab, see servib. Isegi kui ma pallile pihta sain, ei löönud ma seda nii kaugele kui vaja. Mõtlesin, et mängin veel halvemini kui tavaliselt, sest ma mängin tüdrukuga koos. Seina pealt oli näha, et saabus elektronkiri. Läksin seda lugema ja jätsin Klausi ja tüdruku kahekesi mängima. Tavaliselt olin lugenud kirju arvutist ja polnud teistele näidanud, aga seina pealt lugedes oli see ka teistele näha. Kirjutas üks poiss, kellega oli kokku lepitud, et ta mängib homme meie malemeeskonna eest. Nüüd ta kirjutas, et seoses ühe reformiga ta vist siiski ei mängi. Ta kirjeldas seda reformi pikemalt.

0 vastukaja: