neljapäev, juuli 04, 2024

Soovitus annetuseks

Kõndisin mööda teed. Eespool tee kõrval oli kaks koera, kes võisid kallale tulla. Koerte eemale peletamiseks vehkisin ühe esemega. Algul see aitas, aga siis hakkas üks koer mind jälitama. Pöörasin ümber ja tegin koledat häält. Koer hakkas põgenema.

*
Läksin kodus tagumisse wc-sse, mis oli psühhiaatri kabinet, kuigi ukse taga oli kolm inimest. Isa ütles, et kui ma seal käin, siis ma pean rääkima psühholoog Tulvistega.

*
Isa ütles mulle, et ma müüks ühe Grenzsteini raamatu kirjandusmuuseumile, siis saaksin ma ühelt poolt telefoniga rääkimist harjutada, teiselt poolt saaks kirjandusmuuseum juurde raamatu, mida neil veel ei ole. Ma ei tahtnud ei telefoniga rääkimist harjutada ega ka Grenzsteini raamatut ära anda, kui ma olin ise teise Grenzsteini raamatu koostaja. Hakkasin ajaleheväljalõigete pakki läbi vaatama. Üks kirjandusmuuseumi töötaja tuli ja ütles, et muuseumil on sellest pakist vaja ainult ühe kindla artikli väljalõiget. Seejärel kõneleja lahkus. Mõtlesin, kust ta teab, mis pakis edasi tuleb, kui ma pole seda veel ka ise läbi vaadanud.

0 vastukaja: