kolmapäev, jaanuar 08, 2014

Kokkutuleku vanemad

Sõitsin bussis ja otsisin taskust piletit. Iga kord bussi peale minnes unustasin ma pileti kaasa võtta. Läksin jala kooli poole. Oli raske üle autotee pääseda. Jõudsin oma klassiruumi ja ütlesin tere. Mulle vastas rohkem inimesi kui varem, seetõttu pidin veel teist korda tere ütlema.

*
Jõudsin maleturniirile. Voor juba käis. Ütlesin, et alguseni on veel pool tundi. Rei vastas, et ta pärast ühtlustab erineval kellaajal mänginud. Läksin koridori. Ütlesin, et ma pean vett jooma. Seina ääres oli kraan. Jõin sealt kaks lonksu. Seejärel vaatasin, et kraanist tulev vedelik on kollane. Küsisin, kas see on üldse vesi.

*
Kristel oli korraldanud blogijate kokkutulekut. Lugesin nüüd, et teised blogijad olid tulnud mõttele valida seniores ja meliores, kes otsustavad, kes võivad kokkutulekule minna. Kristel polnud valimisel osalenud, sest ta tahtis ise otsustada, keda ta kutsub. Kuna seniores tähendas 'vanemad', siis võidi kehtestada vanusepiirang. Istusin sellel kokkutulekul, üks koht Hellest edasi. Mõtlesin, et kui keegi minuga esimesena rääkima ei hakka, siis seekord ma protestiks ei räägi.

0 vastukaja: