esmaspäev, märts 16, 2015

Arusaamatu väljaviskamine

Tahtsime hakata ajakirja järgi ühte mängu mängima. Tristan hüüdis, et ajakirjas on mängu reeglid valesti trükitud. Mina vaatasin, et minu meelest saab selliste reeglite järgi ka mängida. Võibolla see oli vale, et tähestik oli tagurpidi trükitud.

*
Mängisime malet ja mäng sai läbi. Mul oli võiduseis. Vastane ütles, et võibolla ta oleks edasimängimisel mu ääreetturi kätte saanud. Mina ütlesin, et ma lähen pannkoogiga ühe käiguga lippu. Mul on suur pannkookide ülekaal. Ma panen vastase mõlemad lipud pannkookidega nurka kinni ja seejärel hakkan kuningaga laua keskel mustreid käima.

*
Mõtlesin, et lähen tundi, lahkun sealt varsti pärast algust, seejärel hakkan valmistuma järgmiseks tunniks, kus hakkan kirjutama. Tund toimus koolisöökla moodi ruumis. Istusin üksi esimesse pinki, jopi panin enda kõrvale voodi peale, millel ma istusin. Õpetaja hüüdis: "Välja!" Mõtlesin, kas ta hüüdis seda sellepärast, et õueriideid ei tohi voodisse panna. Mõtlesin, et ma enne ei lahku, kui on kindel, et õpetaja mõtles mind. Õpetaja hüüdis veel: "Välja!", aga keegi ei lahkunud. Mind õpetaja vist ei mõelnud, sest ta vaatas teises suunas. Kuna õpetaja oli seda hüüdnud, siis ma ei saanud plaani kohaselt tunnist lahkuda, vaid pidin kohe jääma kirjutama tööd, milleks ma polnud valmistunud. Õpetaja küsis minu taga istuvalt Erikult ja Kristerilt, miks nad ei kirjuta. Mõtlesin küsida, millest tuleb kirjutada, kas vabal teemal. Kirjutamine käis taldriku ja klaasiga.

0 vastukaja: