pühapäev, juuli 29, 2018

Varjunimi

Ühel malenuppude komplektil oli lisanuppe, et saaks tavalisest erinevate reeglite järgi mängida. Neid lisanuppe nimetati kahuriteks, neil oli oma käimisviis.

*
Meil lähenesid lõpueksamid. Sain teada, et esimene eksam on juba järgmisel päeval. Hakkasin õppima. Ütlesin, et selleks, et kahte ei saaks, tuleb õppida väga palju. Ma olen inglise keeles vahel siis ka kahe saanud, kui ma olen õppinud. Praegu õppisin matemaatikat. Lahendasin selleks ülesannete kogust ühte ülesannet. Kui olin lõpetanud, selgus, et ülesanne oli veel ebamäärasemalt lahendatav kui mina olin teinud. Ma olin saanud ühe vastusevariandi, aga õige lahenduse korral oleks neid pidanud olema kuus, ja needki arvude vahemikud, mitte täpsed arvud.

*
Maaja küsis, kas üks Pille nime sarnase nimega kodulehekülg on Pille tehtud. Pille ei teadnudki, et selline kodulehekülg olemas on. See oli minu tehtud, aga ma ei hakanud seda ütlema. Oma koduleheküljel olin ma reklaami kinni keeranud, aga seal mitte. Mõtlesin, et see nimi sarnaneb tegelikult siiski rohkem minu kui Pille nimega, nimi Sine Rollem on tuletatud nimest Simo Runnel. Ja selle tegemine ei ole Pille nime all võltsimine, sest avalehel on lingid nii minu õige nimega kui ka varjunimega lehekülgedele, nii et peaks arusaadav olema, et need on ühe ja sama inimese omad. Kõndisin läbi ühe maja. Läksin läbi Tristani tööruumi. Olin selles majas varemgi Tristaniga kohtunud, aga mitte selles ruumis. Teises ruumis räägiti, et Tristan on väga tark. Ma mäletasin, et kooliajal on tal õppimisega probleeme olnud.

0 vastukaja: