kolmapäev, november 06, 2019

Istumine ja liikumine

Ütlesin, millised on kolm Ungari lipu värvi. Üks külaline vaidles vastu, et üks värv on teine. Võtsin raamatu, et sealt kontrollida. Aga selles raamatus olid küll muude riikide lipud, kuid Ungari lipp oli jäänud trükkimata. Proovisin seda otsida teisest kohast.

*
Läksin kooli poole. Mõtlesin, et vahel ma ei viitsi kõndida ja hakkan roomama. Tegin ka täna jalgadega lohistavaid liigutusi.

*
Sõitsime bussis Tallinna poole. Mõtlesin, et võibolla unustasin raha koju. Kontrollisin, et rahakotis on kümme krooni. Sellest jätkus küll tagasisõiduks, aga ei jätkunud vahepeal söömiseks. Mõtlesin, et mulle nii pikk sõit ei meeldi. Siis tuli meelde, et õnneks ei sõidagi me Tallinnasse, vaid läheme juba Paides maha.

*
Istuti laudade taga. Üks poiss hakkas ühe enda ees istuva tüdrukuga rääkima. Tüdruk hakkas algul huviga kuulama, aga siis sai aru, et talle see jutt eriti ei meeldi. Kui mõni tüdruk ilma kaaslaseta mõne poisi lähedal istus, hakkasid poisid varsti käperdama. Tüdruk hoidis siiski ise kätt poiste käte peal ja ei võtnud ära.

*
Eemalt paistis üks väike hoone. Öeldi, et see on suur maja. Nüüd nägin, et hoonel on ka laiendus.

0 vastukaja: