pühapäev, november 17, 2019

Kolmas dušš

Õpetaja ütles ühele õpilasele, et see ei tea mitte midagi. See õpilane lahkus tunnist, mina vaidlesin tema eest, et ta on targem kui õpetaja. Ta lihtsalt praegu ei pingutanud.

*
Magasin oma voodis. Kellegi käsi tungis minu padja alla. Lõin küüned sisse ja küsisin, kes ta on. Hommikul rääkis toa teises otsas Merko tüdrukutega. Merko rääkis, et see ei vasta tõele, et Kulbok pani Euroopa Liidu vastase propaganda eest suurt raha kõrvale. Tõele ei vastavat ka see, et Kulbok oli vabariiklikus parteis, ta oli kuningriiklane. Mina ütlesin, et kuningriiklaste parteisse võeti erinevalt muudest parteidest vastu ka lapsi.

*
Pidin minema haigla viimasel päeval kolmandat korda haiglas viibimise jooksul duši alla, et kõik oleks sama moodi nagu Piiblis. Duširuumi asukohta oli vahepeal muudetud ja läksin uuemasse ruumi. Kahe mehega rääkimiseks võtsin nätsu suust välja, et seda mitte enam tagasi panna. Nüüd need mehed nägid, et mul oli olnud näts, võibolla nad ei pidanud nätsu närimist õigeks. Aga võibolla olid nad juba varem märganud, et mul lõug liigub. Pärast duši all käimist lahkusin haiglast. Mulle öeldi edasi, et üks klassiõde oli öelnud, et ma võin vahel tema pool lõunat söömas käia. Ta arvas, et mul kuskil mujal süia ei ole. Vastasin, et kuigi mind on võrreldud Jeesusega, ei olnud temal pärast ristilöömist ühtegi oma asja, aga ma arvan, et minul on koht, kuhu tagasi minna.

0 vastukaja: