teisipäev, jaanuar 07, 2020

Sündmused turniiril

Sain Kristeriga kokku ja hakkasin talle küsimusi esitama. Kohale tulid ka teised klassivennad ja hakkasin ka neile küsimusi esitama. Küsisin, kas ühe hüüdnime järgi tuntav inimene töötas ka õpetajana. Antti vastas, et ei, see oli ainult õpilane ja tegi ühte asja. Mõtlesin, et ma tahan Reeli kohta ka informatsiooni saada, aga tüdrukutega ma ei taha rääkida, küsin tema kohta poistelt. Hakkasin klassivendadele järgmist küsimust esitama, aga nad olid omavahel rääkima hakanud. Jätsin küsimuse pooleli ja ütlesin, et tundub, et keegi enam ei kuula. Olime ühel õuel ja vaatasime filmi. Televiisor viidi majale lähemale, et pererahvas saaks seda ise vaadata. Tundus, et seal võib neile midagi katuselt pähe kukkuda.

*
Mängisime malet. Mängisin mustadega ja läksin juba avangus rünnakule. Ma ei näinud kogu lauda, seetõttu lugesin laua varjatud osa ruutusid mõttes. Turniiril osales ka üks hiina maletaja. Vooruvaheajal tõstis ta lauale avanguvariandi, mida ta kavatses minu vastu mängida. Tundus, et ta on minu blogi abil valmistunud. Mõtlesin, et ta võis küll valmistuda, aga ma ei mängi tema vastu avanguraamatu järgi, vaid mõtlen mängu ajal pikalt, mida käia. Avanguraamatut vaatan ma kiires tempos, aga mängu ajal tulevad paremad mõtted, sest siis ma tõstan nuppe aeglasemalt. Hiina maletaja küsis mult ühe ürituse kuupäeva. Vastasin inglise keeles. Mõtlesin, et ta ei oska hästi inglise keelt, seetõttu tahtsin üle seletada, mitmes aasta kuu minu nimetatud kuu on. Aga ta ütles, et ta sai aru.

*
Tahtsin jooksma minna. Varasemal korral olin jooksnud edukalt. Nüüd ei saanud mõõta, kas ma jooksen aeglasemalt või kiiremini kui varasemal korral, sest ei olnud kellegagi võistelda.

0 vastukaja: