kolmapäev, mai 14, 2014

Soome järved

Olin ükskord ühe naisega tutvunud. Siis ma veel ei teadnud, et ta abielus on. Nüüd pani selle naise mees mängima muusikavideo, mille abil ma naisega tutvunud olin. Hakkasin naerma ja ütlesin, et lõpetage ära. Mees küsis, kas sellel laulul rohkem esitajaid ei olnud.

*
Ujusime ühes Soome järves. Meie kaaslane sõitis samal ajal teisel järvel paadiga. Varsti pidime kaldal kohtuma, aga paistis, et tema jõuab kaldale kiiremini. Lubasin talle öelda, et tema liikus edukamalt. Meie järv oli jääst lahti sulanud, aga tema järv oli veel suurel osalt jääs, sest see asus põhja pool. Meie järvel olid jääs veel lahed.

*
Ühel võrgulehel sai vaadata erinevaid teadusi. Tõnu sisestas sinna sõnu, et vaadata nende teises keeles vasteid. Küsisin, kas ta räägib ameerika inglise keelt. Tõnu vastas jah. Ütlesin, et mina räägin briti. Klaus vaatas, kas ta sai bioloogias esikoha. Esikoha oli saanud üks teine inimene. Esikohtade saajad olid kõikides teadustes tundmatute nimedega. Aga Klaus oli saanud bioloogia võitjaga võrdselt punkte. Soovitasin, et Klaus võiks vastata ajaloo küsimustele, seal ta saaks tõenäoliselt esikoha. Bioloogia ja ajaloo küsimused nõudsid samu andeid.

0 vastukaja: