esmaspäev, aprill 01, 2019

Tekkide tembeldamine

Osadele inimestele oli löödud tekile EKRE pooldajate ja osadele EKRE vastaste tempel. Minu tekil polnud kumbagi. Ütlesin, et ma pole selles vastasseisus poolt valinud. Selle peale lõi Klaus minu tekile EKRE vastaste templi. Jälg tuli küll tuhm, sest hulgale inimestele oli löödud enne mind. Püüdsin templit oma tekilt maha nühkida. Keerasin teki teist pidi, et märki näha ei oleks.

*
Hakkasin lugema tänast ajalehte. Ma ei läinud praegu oma tuppa, vaid lugesin suure toa põrandal. Vaatasin, et kolmandal leheküljel on foto, millel on mitu tüdrukut miniseelikuga. Siis märkasin, et keegi seisab minu selja taga ja võib aru saada, mis punkti ma vaatan. Seetõttu hakkasin kiiresti teiselt leheküljelt artiklit lugema. Selja taga seisnu läks edasi.

*
Jõudsin tuppa, milles pidin täna ööbima. Toas oli kahekorruseline voodi. Mina pidin magama voodi esimesel korrusel. Selle teisel korrusel pidi magama üks naine, kes ei olnud veel kohale jõudnud. Varasema kogemuse põhjal oli teada, et ta magab peaga teise voodi otsa suunas kui mina.

0 vastukaja: