reede, mai 27, 2022

Tänavad

Olin võõras linnas. Kõndisin mööda tänavat. Võibolla olin juba kohas, kus pidi ära pöörama, aga majanurgal polnud tänavasilti. Kõndisin veel sama tänavat mööda edasi esialgu pööramata. Järgmises kohas, kus oli pööramisvõimalus, oli silt, et saab pöörata Tööstuse tänavale. Ma eelmisest selles linnas käimisest mäletasin, et Tööstuse tänavale tuligi pöörata. Läksin kojusõiduks jaama, kus klassikaaslased juba ootasid. Kuigi jõudsin jaama enne sõiduki väljumise kellaaega, võis veel juhtuda, et väljumise ajaks ei ole ma sõidukisse sisenenud.

*
Olin putka juures. Mõtlesin, et võiks midagi osta. Võiks osta kreemise saiakese. Putkas olid müügil ka entsüklopeedia köited. Mõtlesin, et võiks vaadata, kas uus köide on ilmunud. Kui saaks uue köite, saaks ema seda töös kasutada. Aga ma ei viitsinud praegu entsüklopeediat osta.

*
Olin enne magamaminekut isa toas. Siin oli palju ajalehti, mis tuli teistesse ruumidesse tagasi viia. Hakkasin ajalehenumbreid kokku korjama. Siin oli ka raamat, mille lugemine mul pooleli oli, aga mõtlesin, et seda ma siit ära ei vii, vaid loen homme samas toas edasi. Kuna mul ei olnud rohkem käsi, kukkus üks asi virna otsast alla. Pärast seda vaatasin, et üks arvuti on katki. See oli vist praeguse kukkumise tulemus. Enne pidi arvuti terve olema, sest isa töötas kahe arvutiga korraga. Kolmas arvuti oli kukkunud katki läinud arvuti peale. Peale kukkuv arvuti tundus terve olevat. Hea seegi, katki oleks saanud minna ka kaks arvutit korraga.

0 vastukaja: