pühapäev, mai 08, 2022

Töötajate erimeelsused

Õpetaja andis kirjandeid tagasi. Ta ütles, et minu kirjand oli imelik. Ta oli eelmise minu kirjandi kohta sama moodi öelnud. Praegune oleks võinud tunduda hea.

*
Osalesin ühel üritusel. Sinna saabus hilinemisega üks naisluuletaja. Ta istus niimoodi põrandale, et paljad sääred jäid minu vaatevälja. Lugesin tema soovil ette ühe luuletuse. Ta ütles, et ma ei ole üldse muutunud.

*
Leidsin ühe ajalehe väljalõike. Ei teadnud, kes selle on teinud. Võibolla see oli tehtud lugemisasutuse eksemplarist, kus väljalõigete tegemine ei olnud lubatud.

*
Olin lugemisasutuses. Selle töötaja ütles mulle, milline nõudmine siin kehtib. Vastasin, et teine töötaja esitas vastupidise nõudmise. Praegune töötaja ütles, et täita tuleb sellist nõudmist, mille tema ütles. Olin üksi selle maja keldrikorrusel, kui kuulsin hüiet, et katlamajas puhkes tulekahju. Mõtlesin, et nüüd hakkavad inimesed põgenema ja peaukse juurde tekib ummik. Aga mina väljun keldriaknast, kus ma olen ainus väljuja. Võis ka olla, et jutt tulekahjust oli hallutsinatsioon. Vaatasin, nagu ma ei saakski keldri aknast väljuda, tundus, et akendele on just trellid ette pandud. Aga kui proovisin, siis ikkagi sain majast välja. Mõtlesin, et uks jäi lahti, nii võivad vargad majja sisse tungida. Läksin tagasi, et uks sulgeda.

0 vastukaja: