laupäev, mai 07, 2022

Uued protseduurid

Oli talv, aga oli suveilm. See oli märk kliimasoojenemisest ja ähvardavast inimkonna väljasuremisest. Ajalehes veel ilmateadet ei toodud, sest loodeti, et nii palavat ilma võibolla ei tule nagu ennustus näitab.

*
Mulle oli õpetatud uusi protseduure, mida järgida, kui jalanõud jalga panna või käsi pesta. Alguses olid protseduurid kujunenud välja loomuliku eelistuse põhjal, aga pärast oli õpetatud, et teistsugused keerulisemad protseduurid oleksid õigemad. Kui püüdsin neid järgida, kippusid need segi minema. Mul said protseduurid tehtud, aga kooli minekuks väljumiseni oli veel viis minutit aega. Mõtlesin, et ma ei hakka aja parajaks tegemiseks lugema, muidu võin lugeda kauem kui viis minutit ja kooli hiljaks jääda. Täna pidi meil tulema kehaline kasvatus, siis oleks riietusruumis nähtud, et mul on varvas sidemes.

*
Vaatasin Eesti kaardi pealt, et Võrumaa kohad, kus me oleme perega suvitanud, on üksteise lähedal. Aga seal suvitades me polnud teise koha lähedusest mõelnud, vaid olime keskendunud ühele kohale korraga. Olime suvitanud ka Läänemaal, kuigi mitte nii paljudes kohtades.

0 vastukaja: