teisipäev, mai 19, 2015

Mänguautode võidusõit

Sõitsin bussis ja jalad rippusid eesaknast välja. Tundus, et kaks tüdrukut jäävad bussile ette. Tõmbasin jalad koomale, et need tüdrukuid ei riivaks.

*
Üks vanainimene seisis wc ukse taga. Tundus, et ta ootas, et teised kaugemale läheksid. Kohe ei tahtnud ta vist wc-sse sisse minna sellepärast, et siin jäi ukse vahele pragu, millest oli sisse näha. Hakkasin tegema põrandal kolme mänguauto võidusõitu. Esimene auto sõitis tõukamise järel lühikese maa, teine oli vedruga ja sõitis kaugele, kolmas oli ilma vedruta, aga sõitis samuti kaugele. Arvestades sellega, et talle vedru hoogu ei andnud, tuli võibolla anda talle esikoht. Kumb auto sõitis pikema maa, oli raske öelda, sest vedruga auto tegi sõidu ajal pöörde. Kaks kaugemale sõitnud autot olid läinud sõidu ajal katki. Nüüd võidi öelda, et ma lõhun kõik autod järjest ära. Hakkasin neid parandama. Ütlesin, et kuskil peaks vedelema ka selliseid rattaid, mis olid juba varem ära tulnud.

*
Arvutis oli kaks faili, mida hakkasin töötlema. Kui töötlemise lõpetasin, siis selgus, et põhimeloodia ei olnud palju muutunud ja kõlasid endiselt head kantripalad. Minu täiendused olid pildil nagu kaunistused. Tegelikult oli see paber lapse oma ja lapsevanem pani selle voodi kõrvale.

0 vastukaja: