kolmapäev, juuni 28, 2023

Poliitika harud

Leidsin maakaardilt kohanime, mis kattus Sandri kooliaegse hüüdnimega. Sandrit ennast polnud parajasti ruumis. Mõtlesin, et ma ei näitagi seda Sandrile, talle ei pruugi hüüdnimi meeldida. Leidsin ka teise Sandri varasema hüüdnime ja näitasin mõlemat Erikule. Erikut huvitas minu arsti juures käimine.

*
Paides oli algamas pidusöök. Paide vanaema ütles, et Siiri peab istuma tema kõrval. Vaatasin, et ma polegi märganud, et Paide suur tuba on läinud suuremaks, ta on teise toaga kokku ehitatud. Siis sain aru, et suuremaks minek on ajutine, praegu on lihtsalt pikk vaheuks lahti lükatud.

*
Leidsin tsitaadi, mille järgi suhtumine Itaalia fašismi ei olnudki täielikult negatiivne. Kirjutasin magistritöösse ümber, et suhtumine fašismi sisepoliitikasse oli negatiivne ja välispoliitikasse positiivne. Mõtlesin, et magistritöö on isegi juba liiga paks, aga tähtsamad asjad tuleb kirja panna. Mõtlesin, et ma ei kirjutanud täpselt, tegelikult ei olnud öeldud, et suhtumine kogu välispoliitikasse oleks positiivne olnud, vaid suurematesse välispoliitilistesse lepingutesse. Minu meelest ei olnud see ka täielikult õige, leping Saksamaaga oli ründeleping ja sellesse suhtuti negatiivselt.

0 vastukaja: