reede, detsember 02, 2005

Unepudi

Nägin unes, et märkasin, et mõned kirjutavad internetti aktiivselt eri kohtadesse eri nimede all. Eriti paistis neid huvitavat, kuidas nende tegevusele reageeritakse. Otsustasin, et ei reageeri üldse, et nende ootused täide ei läheks.

Nägin unes, kuidas istusin ühes lauas politoloogia üliõpilastega. Nad arutasid, millal on Lopsiku sünnipäev. Küsisin neilt, millist Lopsikut nad mõtlevad. Oleksin neile võinud öelda, et nii minu kui ka nendega koos õppinud S. Lopsik sündis 1. jaanuaril. Selgus aga, et teda nad nimetavad eesnimepidi, rääkides perekkonnanime all hoopis ühest tema vanematest.

Nägin unes, kuidas keegi hüppas kõrgelt alla. Teine vaatas, et temaga ei juhtunudki midagi, ja hüppas ise samalt kõrguselt. Temaga juhtus.

Nägin unes, kuidas sain Oudekki teatest algul aru, et ta müüs oma võrgulehekülje oma isale maha, seejärel, et hoopis Tõnu müüs oma lehekülje meie isale.

Nägin unes, kuidas isa küsis mult, millal ma magistrantuuri lõpetan. Ma ei mäletanud, kas mul on juba uusaja kolmanda osa eksam tehtud. Siis tuli meelde, et selle eksami tegin Tamulile, sain magistridiplomi juba suvel ja isa käis veel ise lõpuaktusel.

Nägin unes, kuidas 1991. a. augustis oli ühe Kesk-Aasia liiduvabariigi juht Ruslan Kadamov teatanud Moskva riigipöörajatele, et ta hakkab vastu, et saavutada iseseisvus. Sama olid teatanud ka kõigi teiste liiduvabariikide juhid. Riigipöörajad nägid sellest, et kõik kohalikud juhid tahavad võimu neist rohkem ja loobusid ise võimust. R. Kadamov oli varem ise Moskvat abistanud.

2 vastukaja:

Anonüümne ütles ...

Simo13, please!
Could you translate into english or russian last paragraph of this post and mail to me: my.regs@mail.ru

Anonüümne ütles ...

Thank you! ;)