esmaspäev, detsember 12, 2005

Torumehed. Lugemine. Hambaravi.

Meile kutsuti torumehed. Imestasin, et mis neist kutsuda, kui nad on ka varem käinud, aga torusid korda pole saanud. Sel korral tuli neile maksta tohutu summa, aga torusid ikka korda ei saanud. Neil on peal selline nõidus, et nende päevane töö öösel laguneb. Raha peavad nad ka nõidadele edasi andma.

*
Praegu on selline tunne, et "Loomingu Raamatukogu" aastakäigu saaks läbi lugeda küll. Varem olen pidanud aastakäiku selleks liiga mahukaks, aga nüüd läheb lugemine kiiremini kui uute ilmumine. Praeguses aastakäigus pole ka veel midagi lugemiskõlbmatut ette tulnud. Seevastu kui ma olen mõelnud mõnda "Loomingu" numbrit läbi lugeda, olen mõttest varsti loobunud, sest sisu pole piisavalt väärtuslik tundunud. See ei tähenda, et eesti kirjandus oleks väliskirjandusest nii palju halvem, vaid et väliskirjanduse tõlkimiseks saab valiku teha rohkemate tekstide vahel, Eestis on aga kohalik kirjandus liikvel valikueelselt.

*
Üks inimene pidi seisma hambaarsti kassa ees pool päeva, sest ta tahtis saada paberit 150 krooni tagasi küsimiseks. Kassapidaja ütles talle, et tema pole süüdi, vaid arvuti on süüdi.

0 vastukaja: