laupäev, august 04, 2007

Saatuslik kanalivahetus

Ema soovitas, et kui ma lähen pimedas tänavale kõndima, võtaks ma pättide tõrjumiseks kaasa mürgiballooni. Vaidlesin vastu, et võtan parem noa. Vaidlemise käigus läks mürk ümber, voolates minu voodile ja kätele. Läksin ruttu vannituppa käsi pesema. Röövlid ründasid mind televisiooni kaudu. Vahetasin kanalit. Kanalivahetuse tagajärjel läks röövlitel väga halvasti.

Näidati filmi suurest välismaa börsist. Börsiametnikel oli vähe aega, aga nad jõudsid siiski natuke omavahel juttu ajada. Kaks ameeriklast rääkisid omavahel kõrgemast ameerika ametnikust, keda ei näidatud. Filmi vahele tulid uudised, kus teatati, et see kõrgem ametnik on surnud. Sellega seoses saatis Eesti Ameerikale kaastundeavalduse ja kuulutas välja leinaaja. Sellega ei olnud ma rahul. Börsiametnikke on igal maal, kõigi surma puhul leina välja kuulutada ei saaks, kuulutatakse just ameeriklase surma korral. Film jätkus. Kaks ameerika naisametnikku rääkisid veel omavahel juttu. Nende selja taha oli pealt kuulama tulnud paks mees, kes ütles neile äkki, et nad arvavad, et Vana Hirmus ei ole siin, aga on küll. Siis läks ta ära. Naised rääkisid veel šampooni hankimisest.

Televiisorivaatajad kommenteerisid, et paavst käitub hullumeelselt. Paavst viskas maha kandikuid tomatitega. Võibolla oli tulekahju. Igatahes valitses kaos ja kostis suurt mürinat. Hakkasin kaosest korda looma. Asjade süstematiseerimiseks lugesin mõttes arve. Kaks poissi hakkasid uksest väljuma. Peitsin ennast ukse taha. Kui poisid olid väljunud, panid nad ukse kinni ja nägid mind. Kord hakkas taastuma. See väljendus selles, et inimesed hakkasid uuesti ERSP-sse astuma. Üks liige oli sinna varasemast ajast hapukoore alla jäänud. Varsti oli parteil seitse liiget.

0 vastukaja: