pühapäev, veebruar 14, 2016

Magistriõppe keeleeksam

Seisin koolimaja ees, et koolist koju minna. Ma ei teadnud, kas minna üksi või koos Erikuga. Mõtlesin, et ei ole mõtet Erikut ootama jääda, sest ma ei tea, kas ta väljub eesuksest või tagauksest. Hakkasin värava suunas kõndima, vaadates seejuures siiski selja taha. Võidi arvata, et ma ootan mõnda tüdrukut.

*
Olin koos K. Sandriga ühes korteris. Ta küsis, mis laste nimed on. Küsisin, kelle laste. Oli liikvele läinud kuulujutt, et mul on kaks last, aga päriselt olid need kellegi teise lapsed. Pererahvast ei olnud kodus, aga nad võisid veel tulla.

*
Läksin magistriõppe saksa keele tundi. Sain tagasi eksamitöö. Varem oli toimunud ka kontrolltöö, aga selle ajal olin ma puudunud. Ma ei teadnud, kas pean selle veel ära tegema või piisab eksamist. Eksami eest sain kolme. Bakalaureuseõppes olin saanud sama aine eest viie ja siis olid mul hinded olnud üldse paremad. Nüüd oli õpetaja minu tööle punasega palju parandusi teinud. Aga otsustav oli see, et ma polnud tööd valmis jõudnud. Viimane küsimus oli fotode järgi inimeste ära tundmine, selleni ma polnud üldse jõudnud. Aga ma poleks eriti kedagi tundnud ka. Ühel fotol olin mina, õpetaja oli kirjutanud punasega ja hüiumärgiga inglise keeles, et see olen ma ise, arvates, et ma ei tunne ennast ka ära. Näitasin oma tööd selja taga istuvale Erikule. Ütlesin, et osa aega läks sellele, et kuulasin Siimo juttu. Siimo oli tundi hiljaks jäänud ja õpetajaga rääkinud.

0 vastukaja: