teisipäev, jaanuar 22, 2019

Erinevad küljed

Sõitsin bussis. Minu ees istus Kati S. Kui olime natuke aega sõitnud, ütles ta mulle tere. Rääkisime mõned laused, siis läks ta minema nagu tavaliselt. Ma oleks tahtnud veel rääkida.

*
Olin kirjutanud, et fašismil on ka positiivseid külgi. Sellele oli ühes ajalehes vastatud. Olin vastust blogis kommenteerinud ja nüüd ilmus minu mõtte kohta "Eesti Päevalehe" juhtkiri. Tundus et tehti skandaal ja võibolla oli kasutatud lisaks minu algsele mõttele ka minu teist kommentaari. Sellest hoolimata tundus mulle endastmõistetav, et igal halval asjal on ka häid külgi.

*
Saatsin kõigisse listidesse, milles ma olin, ühise kirja, et inimesed liituksid ka teiste listidega lisaks sellele, kus nad juba on. Vaatasin, et mõned koopiad olin saatnud ka olematutesse listidesse. Olin tahtnud kirjutada ainult ülikooli listidesse, aga vaatasin, et üks avalik koopia oli kogemata läinud ka perekonna listi.

*
Olin muutnud blogi päise kujundust. Nüüd kirjutas A. Laiapea mulle kommentaari, et ma muudaks päise praegusest erinevaks, sest ta tahaks minu blogi jälgida, aga nii koleda päisega ta seda ei tee.

0 vastukaja: