teisipäev, august 18, 2020

Lugemisvara

Mulle meeldis lugeda. Mõtlesin, et võiks lugeda "Loomingu" numbreid. Võtsin lugemiseks ühe võõrkeelse raamatu. Selles kirjutati, et Kiievi vürstiriigi usujuht ei olnud nii tähtis ja nii kristlik nagu teda hiljem on kujutatud. Olin sama asja lugenud varem ka ühest teisest võõrkeelsest raamatust. Need raamatud paistsid üldse üksteisele sarnased olevat. Aga oli hea lugeda kahte raamatut, sest konkreetsed näited olid neis erinevad.

*
Lugesin ühte blogi. Hakkasin loetu kohta oma blogisse kommentaari kirjutama. Vaatasin, et klaviatuur on ka F-klahvi juurest katki läinud. Kirjutamine siiski veel õnnestus. Kirjutasin, et loetud materjali põhjal tekib küsimus, et kui Itaalia ei kuulu pankuritele, kellele see siis kuulub. Raun tegi minu sissekande põhjal uue Sõltumatu Infokeskuse teadaande. Ta ei olnud ammu teadaandeid teinud, aga ühe tegi erandkorras.

*
Nykänen ja tema sõber esitasid ühte laulu. Laulusõnadest oli näha, et see on Nykänen, sest ta laulis omaenda nime. Fischer hoidis fotol oma last süles ja oli õnnelik, et tal on laps sündinud. Lapse isa oli siiski pildil kahtlaselt noore näoga, kuigi oli ikkagi Fischer. Nooruses Fischeril last ei olnud, sest tal ei olnud naist.

*
Saatsin listi kirja, kus võrdlesin kahte asja. Lomp kirjutas vastuse, milles ütles, et need on erinevad asjad. Mõtlesin, et võiks vastata, et sarnasuste ja erinevuste leidmine on mõlemad mõtlemine. Proovigu ta leida Piibli ja Koraani vahel kümme sarnasust ja kümme erinevust, siis ta näeb, et erinevuste leidmine on raskem.

0 vastukaja: