kolmapäev, märts 10, 2021

Kodust kaugel

Vaatasin koos Sveniga malepartiid. Mõtlesin, et kui rääkida ainult malest, siis on võimalik Sveniga rääkida. Aga ma polnud palju katsetanud. Sven oli hoidnud maleklassis märkmikku oma partiidega. Olin selle endale salaja koju toonud. Nüüd Sven avastas, et see on tema märkmik. Ütlesin, et võin selle tagasi anda.

*
Kõnet oli alustamas üks Aasiast pärit isik. Enne pidas Oudekki sissejuhatava sõnavõtu. Kõne alustajat nimetati kollaseks, aga mulle tema nahavärv päris kollane ei tundunud. Öeldi, et 'kollane' on Ameerika, mitte Euroopa mõiste.

*
Oli algamas pidusöök. Enne sidus Maaja kõigile rätid suu ette, sest oli koroonaoht. Valmistuti Paidest Tartusse tagasi sõitma. Mult küsiti, kas ma tulen üks päev hiljem homme õhtul koos Taimoga. Ma oleks muidu sõitnud teistega koos, nagu ma olin Paidesse tulnud, aga selgus, et autosse enam ei mahu, sest nüüd on Pille rohkem. Magasin öösel ühes voodis ja tajusin, justkui tuldaks minu voodi juurde ning puudutataks ja hüütaks mind, kuigi ilmselt olid need meelepetted. Püüdsin aru saada, kus asulas ma olen, võibolla Meelval.

0 vastukaja: