reede, aprill 02, 2021

Sport ja reisimine

Pidin koos ühe poisiga poodi minema ja talle maleauhinnaks kommi ostma. Nii võis juhtuda, et iga kord hakkab tema võitma ja iga kord ostan mina kommi.

*
Olime ekvaatoril. Mõtlesin, kas maailmas ühtegi jahedamat kohta ei ole. Siis hakkas mulle seal meeldima. Olime ekvaatoril vaid hetke, aga see pidi eluks ajaks meelde jääma.

*
Vaatasin tribüünil jalgpalli. Mõtlesin, et teleülekandes näidatakse ainult seda mängijat, kellel on pall, aga siin saan ise valida, millist mängijat ma jälgin. Peale põhipalli oli väljakul kängurul alternatiivne pall. Ta lõi sellega värava. Teised selle palliga löödud väravat ei arvestanud, aga viisakuse pärast heitsid kõik mängijad korraks pikali maha. Kokku oli mängus neli palli.

*
Istusime üritusel. Isa kõnetas Klausi. Pärast tuli välja, et isa ei olnud Klausi vaateväljas ja Klaus polnud kindel, kes teda kõnetas, sest isal oli hääl ära. Klausil endal samuti.

*
Käis spordivõistlus. Pealtvaatajaid ei olnud palju, aga neid oli tulnud ühest Aasia riigist. Lihtsatel inimestel oli lihtne elu ja neil oli ükskõik, mida nad vaatasid.

*
Ekskursioonil paluti järgmiseks suunduda alateadvuse ruumidesse. Sinna ma ei läinud, sest pidasin seda alandavaks, kui alateadvusega ilma ette hoiatamata trikke tehakse. Koridoris tuli mulle üks mees vastu torukujuline ese käes. Mõtlesin, et ta võib olla hüpnotiseeritud mind tapma. Päästaks see, kui ma hüpnotiseeriksin teda, et ta seda ei teeks. Haarasin tal käes olevast esemest, et ta ei saaks mind sellega lüia. Mees rääkis, et vanasti musketärid tapsid üksteist viha tundmata. Olin sellest romaanidest lugenud, kuidas nad võitlesid üksteisega duellidel elu ja surma peale ja rääkisid seejuures omavahel väga viisakalt.

0 vastukaja: