neljapäev, aprill 08, 2021

Tehissaared

Rääkisime, et vahel teevad ehitajad asula valmis ja keegi ei lähegi sinna elama. Läänemerre oli tehtud hulgast väikestest saartest uus Rootsi, aga mitte keegi polnud sinna elama läinud. Mina leidsin, et kui seal ei elata, siis saab neid saari kasutada reisimiseks. Olin nendel saartel. Oli küsimus, kas kiiremini kõnnin mina või minu selja taga võõrad inimesed. Kõige hullem oleks olnud, kui keegi oleks saartele kaasa võtnud ketist lahtise koera.

*
Istusin laulmisklassis loengus. Meesõppejõud nimetas nimesid ja kirjutas neid tahvlile. Püüdsin tahvlilt nimesid konspekti ümber kirjutada, aga kuigi ma istusin esimeses pingis, nägin halvasti. Kirjutasin halvemini näha olevad tähed lihtsalt umbes sama kujuga. Mul võttis kirjutamine kaua aega. Õppejõud käratas minu nime. Pärast loengu lõppu koondus tahvli ümber terve hulk inimesi, kes ikka veel püüdsid endale nimesid tahvlilt konspekti kirjutada.

*
Olin koolimaja tiivatrepil. Pille pahandas, et Klaus oli talle saatnud sünnipäeval kirja, kus alguses oli juttu asjadest, mis Pillet ei huvitanud, alles lõpus tuli sünnipäevaõnnitlus. Läksin klassiruumi. Maaja küsis, kas ma tean, milline on keldrikakand. Vastasin, et tean küll. Lisasin, et varem ma tundsin selle ära. Ütlesin, et keldrikakand on liikumatu putukas. Maaja vaidles vastu, et see ei ole putukas. Mina ütlesin, et aga vahel tuleb ussist ka liblikas.

0 vastukaja: