teisipäev, juuli 13, 2021

Eesseisvad sõidud

Läksin välja kõndima. Vaatasin, et olen tulnud lühikeste pükstega, aga ilm on jahe. Tahtsin juba tuppa tagasi soojemalt riidesse panema minna, aga otsustasin, et ei lähe, kui nägin, et ma pole ainus, kes on lühikeste pükstega. Läksin suvilasse ja ei saanud sellest uuesti väljuda, sest väljas tõusis tugev tuul.

*
Tahtsin minna Tallinnasse malevõistlustele. Välkmale polnud minu lemmikmõtlemisaeg, aga Tallinnasse tahtsin minna just välkturniirile. Ma võisin kõik maleraamatud endale võtta. Leidsin raamatu ühe Tallinna turniiri kohta, mille kohta mul oli juba kodus olemas. Aga paistis, et leitud raamat oli teistsugune. Kodus oli eestikeelne ja leitu oli ingliskeelne, lisaks oli ingliskeelne paksem, sest selles oli rohkem asju sees.

*
Ühele poisile öeldi, et ta laagrist koju sõitmiseks asju kokku panema hakkaks. Poiss hakkaski tegutsema, alustades sellest, et lõi teist poissi. Mina sidusin saapapaelu. Imestati, et mul sellega raskusi on. Seletasin, et minu paelte sidumine on sellepärast raskem, et neil pole mitte kaks, vaid kolm haru.

*
Istusime peolauas. Ettekandja vahetas laual toite. Ta küsis, kas meie sööme aeglaselt või on ta ise luuser. Vastasin, et täna ma sõin küll aeglaselt.

0 vastukaja: