pühapäev, juuli 25, 2021

Vajalik konspekt

Hoiatasin kanali jääl olevaid inimesi, et esimeses klassis õpetati, et jää peale võib minna, kui see on seitse sentimeetrit paks, aga siin on see ainult viis sentimeetrit, ma mõõtsin sõrmega ära. Tegelikult olin ka ise jää peal.

*
Wc-s vesi jooksis. Ühelt mehelt küsiti, kas tema käis wc-s. Enne oli ta ise teise inimese korralekutsumiseks sama küsimuse esitanud.

*
Istusin loengus viimases reas. Loengu lõpu poole nihkusin aknale lähemale ja hakkasin ühe eemal viibiva üliõpilase konspektist lehti välja rebima, et neid endale paljundada. Mõni leht läks rebimisel liiga katki. Ütlesin, et konspekti omanik kindlasti ei luba konspekti laenata, aga ma võtan selle loomuõigusega. Lähedal istujad kordasid sõna loomuõigus, sest see polnud neile varem tuttav. Leidsin rebitava konspekti vahelt ka ühe paberi, mis oli omakorda luba küsimata minult laenatud. Ütlesin ka seda. Ma ei lugenud sellelt paberilt ühtegi sõna, aga tundsin enda käekirja ära.

*
Ühte poissi huvitas male. Ütlesin talle, kus maletrenn asub. Ta lubas sinna minna. Hoiatasin, et sinna väga palju inimesi ei mahu. Ütlesin poisile, et ta mind koroonasse ei nakataks.

0 vastukaja: