reede, juuli 07, 2023

Käisin kohtades

Läksime vanaema poole peole. Mul olid püksid porised. Harjasin neid tükk aega. Mõtlesin, et maha harjatud tolm võib toidu sisse minna. Peol osales ka onutütreid.

*
Läksin tööle. Ütlesin, et niit on juba sõlme läinud, mul on veel nii palju nõelapisteid tegemata. Hakkasin niiti lahti harutama. Üks poiss pakkus abi. Tahtsin ise harutada. Sain sõlme lahti.

*
Läksin aastaid pärast ülikooli lõpetamist kirjandusmuuseumi. Arvasin seal kindlamalt ära tundvat endise kursusekaaslase Kaari ja vähem kindlalt Reeli. Järgmisel päeval vaatasin, et külalisteraamatus ongi Reeli nimi. See oli kirjutatud natuke raskesti loetavalt, aga kuna ma nime teadsin, siis lugesin välja. Kaari nimi oli puudu ja ma olin unustanud kirjutada ka enda nime. Panin selle kirja tagantjärele, märkides kasutatud materjalide arvuks kogemata 20. Mõtlesin, et tegelikult kasutasin vaid 2 materjali. Aga materjalide arv ei olnud nii täpselt loendatav, kui võtta arvesse ka, kui paljudelt raamatutelt ma tolmu puhusin, siis oli kasutatud köiteid rohkemgi kui 20.

0 vastukaja: