pühapäev, september 03, 2023

Uues elukohas pildistamine

Üks õpetaja jagas koridoris tagasi inglise keele tasemetöid. Olin saanud kahe nagu olingi kartnud. Aga vigu ei olnud nii palju, et hinne oleks pidanud olema kaks. Tegin selle kohta õpetajale märkuse. Ütlesin, et käekirja vigu pole pealegi õige parandada. Õpetaja ütles, et ta paneb mulle siis teise hinde. Ma ei saanud aru, mis hinde ta mulle nüüd pani, vist ühe. Protesteerisin uuesti, ütlesin, et üks teine õpetaja oleks sellise töö eest pannud nelja. Õpetaja muutis hinnet uuesti, nüüd pani ta mulle viie. Ütlesin, et viis on liiga palju. Seepeale pani õpetaja mulle lõplikuks hindeks kolme.

*
Tegin fotosid. Pildistasin toas olevaid inimesi. Me elasime uues kohas, pildistasin vaadet selle maja uksest välja. Kui hakkasin fotoaparaadist uusi fotosid vaatama, siis oli nende arv liiga suur. Mul oli varem ka juhtunud, et vajutan kogemata pildistamisnuppu topelt, aga nüüd olin vajutanud mitu korda enneolematult mitmekordselt. Kustutasin üleliigsed pildid ära. Ühel toapildil oli pikk inimeste kolonn. Tahtsin selle pildi internetti riputada, et näidata, kui palju on meie kodus külalisi.

*
Ühe maja ees oli sageli suur koer. Ta oli keti otsas, aga ta oli kuri ja jooksis kiiresti, ühel päeval võis ta keti lahti rebida. Mulle soovitati, et ma annaksin koerale vett juua, et temaga enne keti lahti rebimist sõbraks saada.

0 vastukaja: