kolmapäev, september 13, 2023

Tunnid ja ekraanid

Istusin vene keele tunnis. Kui õpetaja küsis, millega ma tegelen, siis vastasin, et lugesin, et Lermontov tegeles malega. Tegelikult ma polnud midagi lugenud, vaid olin ise tunni ajal malega tegelenud. Algas pommitamine. Õpilastele öeldi, et nad paneksid arvutid kinni ja läheksid varjendisse. Proovisin oma arvutit kinni panna, aga kiiresti see ei õnnestunud, seetõttu läksin arvutit sulgemata varjendisse.

*
Istusin tunnis füüsikaklassis aknapoolse rea esimeses pingis. Tundsin selja peal puudutust. Vaatasin selja taha. Seal istus üks tüdruk, aga tundus, et tema ei puudutanud, vaid olin tundnud puutehallutsinatsiooni. Pöörasin õiget pidi tagasi, varsti tundsin jälle selja peal puudutust. Küsisin selja taga istuvalt tüdrukult, kas tema puudutas. Üks tüdruk tuli minu kõrvale istuma. Ta võis mõelda, et kui ma puutehallutsinatsioone tunnen, siis ma tahan, et keegi minu kõrval istuks.

*
Olin väikses köögis. Seal oli kõver sulgpallireket. Ütlesin Hennule, et selle reketiga ma mängisin tema vastu kunagi Peedul sageli. Ütlesin talle, et ta selle teise tuppa viiks. Läksin varsti oma tuppa. Henn oli reketi ja sulgpallipalli sinna viinud. Olin mõelnud, kuidas uut seadet käivitada, aga vahepeal oli sellele toodud uus ekraan, mis tegi käivitamise lihtsamaks. Küsisin, kas siin on keegi.

0 vastukaja: