kolmapäev, september 27, 2023

Unenägude piirid segased

Henn meenutas, et ta arvas lapsena, et läheb juba kooli, aga selgus, et ta läks kõigepealt lasteaeda. Veel esimest korda lasteaeda mineku hommikul arvas ta, et läheb kooli.

*
Olin arsti juures. Seal olid meesarst ja naisõde. Arst ütles, et ma pean hakkama panangiini võtma. Vaidlesin vastu, et ema ütleb, et mul on tervis korras. Arst seletas, et see mulje on petlik. Ta tegi lahti minu blogi ja luges sealt ühte lauset erinevate hääldustega ette.

*
Kuulasin konverentsi. Tahtsin esitada saalist küsimust, aga ühe sõna puhul sain suust välja ainult esimese silbi. Loobusin küsimuse esitamisest.

*
Olin käinud eelmisel päeval arsti juures. Nüüd oli mul kotis mitu rohtu, aga ma ei võtnud neid veel välja, sest oli peo päev. Üks päev hiljem võtsin ja rääkisin emale, et arst käskis mul rohtu võtma hakata, aga ma peopäeval ei tahtnud.

*
Olime maal silla juures. Kõndisin edasi ja seejärel tagasi. Mulle kippusid puuoksad silma minema. Selle vältimiseks hoidsin silmi kinni. Pille tegi mulle minu liikumisviisi kohta märkuse. Vaidlesin talle vastu.

*
Tõnu ütles, et leppis Hennuga kokku, et nad lihtsustavad inimsuhteid. Mõtlesin hirmuga, mida see võiks tähendada.

0 vastukaja: