laupäev, detsember 17, 2016

Alternatiivne distants

Kõndisime vana tuttava tänava suunas. Jätkasime teed koos ühe võõra poisiga. Rääkisin talle, et ma olen siin kandis elanud. Poiss vastas, et tema ka. Ütlesin, et ma tunnen selle koha ära. Poiss ütles, et tema ka umbes tunneb. Jõudsime maja juurde kohale ja läksime tuppa. Toas oli poisse rohkem. Üks viskas minu ema kiviga. Ema rääkis mulle, et selle poisi jutt on lapse fantaasia. Emal hakkas kiviga pihta saanud koht valutama ja ta vaatas, et see on mädanema läinud.

*
Olin liitunud ühe võrgukeskkonnaga. Kirjutasin sinna lauseid, seejärel programm näitas, mitu jälgijat mingil lausel on. Algul oli vähe, aga kui hakkasin kirjutama naljalauseid, siis see arv tõusis järsult. Üks tüdruk ütles: "Aafrikas kogu võim elevandile!"

*
Mängiti jalgpalli. Anto ütles, et ta ei saa kogu aeg rünnata, sest ta pole pikamaajooksja. Ühel päeval, kui oli toimunud jooksuvõistlus, olin jooksnud läbi pika alternatiivse distantsi. Täna oli jälle jooksuvõistlus ja hakkasin jälle alternatiivset teed jooksma, vahepeal kõndides puhates. Täna ma nii pikalt ei jooksnud kui eelmine kord. Kahe maja vahelises kitsamas käigus oli suur veelomp. Mõtlesin, et seal võib olla haigustekitajaid. Läksin üle lombi lennates ja imestasin, et ma enne lombi lõppu alla ei kuku.

0 vastukaja: