pühapäev, september 27, 2020

Eelistatud

Kõndisime metsas ja tahtsime jõuda oja äärde. Meil olid metsas kindlaks kujunenud rajad. Neid mööda kõndimiseks tuli need uuesti üles leida.

*
Kõndisin koos Kristeriga koridoris. Otsisime õige arstikabineti ust. Olime sellest juba möödas ja keerasime tagasi. Läksin kabinetti palja jalu, kuigi niiviisi võisid jalad koridoris määrduda, aga sellesse kabinetti pidi sisenema puhaste jalgadega. Käisin selles kabinetis regulaarselt protseduuri tegemas. Täna polnud protseduuri järele kõige suuremat vajadust, sest ma olin vahepeal paranenud.

*
Istusin ühes ruumis. Hakkasin laua pealt kruvide ja mutrite sarnaseid asju plekkpurki panema. Siin oli algamas ärimeeste kokkutulek. Ärimehed olid sageli ülekaalulised, aga neil töötas pea kiiresti. Üks naine rääkis ühe mehe kohta, kellega ta kavatses kohtuda, et teda ei üllata, kui see mees on rumal, aga võibolla ei ole.

*
Olin algava loengu ruumis. Öeldi, et ülikooli võetakse eelisjärjekorras vastu neid, kes on juba varem ülikooli lõpetanud. Seadsin selle väite kahtluse alla, tuletades meelde, et varem lõpetanud peavad uuel õppimisel õppemaksu maksma. Aga võetigi eelisjärjekorras vastu neid, kellelt oli lootust raha saada. Ühed tüdrukud rääkisid keeletundides esitatavatest küsimustest. Üks neist ütles, et kõige raskem on vastata miks-küsimustele.

0 vastukaja: