kolmapäev, september 30, 2020

Ratsu ja etturid

Mõtlesin, et olen arvestanud ratsu käiku ratsu esimesest otsast, aga võiks arvestada ka tagumisest otsast. Ma ei teadnud, kas see on reeglite järgi lubatud. Siis tuli mulle meelde, et reeglite järgi ratsu käimisvõimalused ongi ringiratast ümber ratsu. Mängisin ühe mehega malet. Tegime etturivahetusi, aga selgus, et nende käigus pääses vastase ääreettur etturite massist liikuma ja läks lippu.

*
Olin mõelnud, et Oudekki pulma mulle minna ei meeldiks, aga nüüd tuli mulle meelde, et ma olen tema pulmas käinud ja tema on minu sünnipäeval käinud. Praegu mäletasin, nagu mulle poleks neis pulmades meeldinud, aga tol päeval kirjutatud blogisissekandes olin seda nimetanud õnnelikuks päevaks. Fotolt oli näha, et see oli ikka see üritus.

*
Peatusin punase tule tõttu autotee keskel oleval saarel. Seal tundsin ennast halvasti ja tundus, et hakkan minestama ja auto ette kukkuma. Üks poiss toetas mind, et ma ei kukuks.

*
Pidin trepist alla saamiseks kõigepealt liikuma mööda kõrget ja kitsast serva trepi otsani. Teadsin, et teised on sellistel servadel kõndinud, aga mul oli õudne.

0 vastukaja: