neljapäev, september 10, 2020

Vangla haiglasse

Räägiti, et üks tuttav naine pidi täna vanglast välja pääsema, aga selle asemel paigutati ta raskes seisundis vangla haiglasse. Teda oli haigushoog tabanud vist ootusärevuse tõttu. Seal linnas viibinud teda tundvaid inimesi oli kutsutud tunnistajaks, aga need olid juhuslikud, mitte ette valmistatud inimesed. Kõlas uksekell. Hetkeks tekkis lootus, et naine on paranenud ja siia jõudnud, aga selgus, et saabus siiski üks teine naine lapsega.

*
Ema ei olnud rahul, et tal oli nõudepesemine rohkem aega võtma hakanud. Aeg oli pikenenud sellepärast, et arst oli öelnud, et New Yorgis pestakse nõusid hambaloputusvedelikuga, ema võiks sama teha. Mina oletasin, et võibolla arstil keel komistas, võibolla ta tahtis öelda, et nõudepesuvahendiga. See oli olnud kasutusel juba varem ja sellega poleks aeg pikenenud.

*
Käis pikk maleturniir. Minu vastane oli Pedmanson, kes ei olnud veel kohale jõudnud. Olin blogis avaldanud jutu, milles mul mäng Pedmansoni vastu algas hästi. Juhul kui ta seda luges, võis ta näha, et ma loodan tema vastu ka päriselt edukalt mängida, kuigi ta on tugev. Meie laualt oli mitu nuppu puudu. Läksin neid ruumi teisest otsast tooma.

0 vastukaja: