esmaspäev, märts 28, 2022

Õppeaasta vorm

Kõndisin mööda teed. Mulle tormas vastu üks koer, kes kadus minu selja taha. Koer võis kõndijal vahel pikalt ümber tiirutama hakata. Ükskord mulle oli meeldinud, et koer minuga kaasas kõndima hakkas, aga iga kord ei meeldinud, see sõltus vist koera tõust.

*
Oli joonistamistund. Õpetaja ütles meile, et me päikesele kiiri ei joonistaks. Vastasin, et ma just mõtlesin joonistada. Lisasin, et üks joonistamisõpetaja, ma ei mäleta, milline, õpetas, et päikesele tuleb kiired joonistada ja saab teha erinevaid kiiri. Mina praegu ei mõelnud kiiri joonistada üleni sirgetena, vaid osalt täppide reana. Hakkasingi selliseid kiiri joonistama. Krister selja taga ütles, et tänu feisbukile on välja tulnud, et selline riietus, mida varem peeti sobimatuks, inimestele just meeldib. Vastasin, et kõigile ei meeldi, kui nad palju laike saavad, kõik ei taha suurt tähelepanu.

*
Läksin magistriõppe eksamile. Mul oli pool konspekti puudu, seetõttu polnud ma kõike õppinud. Eelmine aasta oli mul olnud elu kõige kehvem tervis, seetõttu olin kartnud eksamitele kohale minna ja olin need tegemata jätnud. Tänavu oli mul tervis parem ja olin kolm eelmise aasta eksamit ära teinud. Aga vorm ei olnud veel nii hea kui bakalaureuseõppe ajal. Mõtlesin, et ei ole ükskõik, kellelt konspekt laenata, kõigil ei ole see ühe hea. Küsisin Erikult, kas ta saab mulle konspekti laenata. Ta ei andnud, vaid ütles, et ma saan eksami muidu ka tehtud. Õppejõud Laur hakkas eksamiküsimusi jagama. Mõtlesin, et vaatan, mis küsimused on, selle järgi otsustan, kas ma täna eksami teen. Kuigi võidi öelda, et kui ma olen küsimustelehe vastu võtnud, siis ma olen juba eksamil osalenud.

0 vastukaja: