neljapäev, juuli 07, 2022

Raskesti kättesaadav doktoriõpe

Olin käinud koos Bristoliga maa-alustes koobastes. Viibisin seal ka praegu. Mõtlesin, et ma olen kahe tule vahel - Bristol ütleb, et peab suhtlema; minu vanemad ütlevad, et ei tohi suhelda; ise olen vahepealsel seisukohal, et võib suhelda.

*
Kirjutasin ühte teksti ümber. Kui lõpetasin, siis märkasin, et pean töö ümber tegema, sest olin pannud reaalse teksti asemel kirja suuremalt jaolt hallutsinatsioone. Olin varem ka ümberkirjutamistöid teinud, varem polnud kirjalikus tekstis hallutsinatsioonide nägemist märganud.

*
Toimus uute doktorantide valimine. Kirjutati, et lõplik valik tehakse õppeaasta avaaktuse ajal. Sel juhul ei tahtnud ma aktusele minna. Aga võidi vaadata, kes aktusele ei tule ja need doktoriõppest välja jätta. Olin teinud sisseastumiseksamit ja mõned asjad eksamiruumi unustanud. Osad seal veel jätkasid eksamiga. Tahtsin asjad ruumist ära tuua, aga vahepeal ruumist lahkunutel tagasi minna ei olnud lubatud, sest arvati, et vahepeal ukse taga käimine on mahakirjutamine. Sisseastujate kohta oli blankett, täitsin seal enda kohta käivad read ära. Siis leidsin paberi, kus samadele küsimustele oli vastanud teine sisseastuja Mait. Ta oli kirjutanud sarnaselt minuga, et arvab, et ei saa doktoriõppesse sisse.

0 vastukaja: