kolmapäev, juuli 06, 2022

Turniir parasvöötme ilmaga



Päevakeskuse kiirmaleturniirid on toimunud uuemal ajal esmaspäeviti, aga see nädal lükati see esmaspäevalt kolmapäevale, et ilm saaks jahtuda. Mängisime 6 osavõtjaga turniiri, mõtlemisaeg oli 15 minutit, Peebol ühepoolselt 10 minutit. Esikolmik oli:

1. Peebo 3,5 punkti
2. Runnel 3
3. Pavlov 2,5

Esimeses voorus mängisin Pavloviga. Mul oli aega ja materjali rohkem, aga vastase ettur oli kaugemale jõudnud, mistõttu tegime käikude kordamisega viigi. Teises voorus mängisin Peeboga. Lisaks aja etteandmisele ta ühel käigul hoiatas, et ma kaotavat käiku ei teeks, aga ise puudutatud nupuga käiku tagasi ei võtnud, mistõttu sain ühe etturi tagasi. Tegime ratsulõppmängus viigi. Kolmandas voorus mängisin Villeriga. Tegin rünnaku nimel riskantse käigu, mis osutuski vigurit kaotavaks. Esialgu lootsin veel pikema manöövri abil vankrit vastu saada, aga jäin rünnaku alla ja alistusin. Neljandas voorus mängisin Partsiga. Ta ei mänginud avangut nii nagu teooriaraamatud õpetavad, vaid alustas mängu tiivaetturite edasinihutamisest. Sellest hoolimata jõudis ta lootusrikkasse lõppmängu, aga lõpuks läksin lippu ja vastane alistus. Viiendas voorus mängisin Pautsiga. Vankrilõppmäng oli võibolla viigiline, aga mul õnnestus siiski saada materiaalne paremus ja lippu minna ning võita.

Sissekande alguses esimene foto on mängumaja väljastpoolt ja teine seestpoolt. Vahel olen pilte üles riputanud kronoloogilises järjekorras, aga täna panin hiljem tehtud lipupildi kõrgemale, sest lipp on tähtis.

0 vastukaja: