neljapäev, august 03, 2023

Ekraaniga seadmed

Valisin telelehest välja kaks kaadrit, millega saadet ma tahtsin vaadata. Saade hakkas pihta keskööl. Ema ütles, et see saade pole selline, nagu ma arvan. Võisin teistsugust saadet ka vaadata. Leht nende kaadritega oli paberikorvis ja ema võis aru saada, millised kaadrid ma valisin. Ema võis küll ka arvata, et ta on ise lehe paberikorvi visanud.

*
Oli magamamineku kellaaeg. Henn heitis magama suurde tuppa. Mõtlesin magada täna öösel samas ruumis. Enne panin hommikuks oma äratuskella helisema. Igaühel oli oma äratuskell. Ma ei teadnud, kas jätta oma äratuskell ka suurde tuppa või viia oma tuppa.

*
Ma ei laikinud Oudekki postitust tervikuna, vaid tähistasin ühekaupa ära kõik laused, millega ma nõus olin. Ta kirjutas Tšetšeenia sõjast. Meie seisukohad olid tavaliselt küll erinevad, aga täna ta kirjutas sellises neutraalses stiilis, et paljuga sai nõus olla, nii sai ta ühe postituse eest minu käest palju laike. Mõnel tähistatud lausel oli tähistus kustunud, värvisin neid uuesti. Toas oli alanud pidu. Hea, et ma jõudsin enne internetis ära käia, muidu oleks pidanud tükk aega peo lõppu ootama. Teine võimalus oli minna internetti teises toas.

0 vastukaja: