neljapäev, august 31, 2023

Kuninga välisreisid

Paistsid värvilised kiired. Pidime jooksma võidu trepist üles. Kiirus oli tohutu. Küsimus oli, kas kiirus on üks oktiljondik sekundit või üks detsiljondik. Üllataval kombel tuli võitjaks see, keda ei oodanud.

*
Olin sööklas. Televiisorist tuli parajasti toidu reklaam. Üks sööklas olev mees ütles teisele, et nii rikkalikku söögiaega päriselus ei näe. Mõtlesin, et siin võib olla kurjategijaid, ja tõmbasin endale portfelli lähemale. Portfell kukkus ümber. Kristjan G. tegi selle kohta märkuse. Vastasin, et see portfell ei püsi püsti, see on vana portfell. Kristjanit huvitas, kui vana see on. Vastasin, et esimese portfell sain endale aastal 1995, seega 30 aastat tagasi, selle aja sees on mul olnud kaks portfelli, neist esimene kauem.

*
Mängisin maleturniiril. Tegin pika ja võitlusliku mänguga viigi. Laua peal oli malekirjandust. Ütlesin ühele uuele mehele, et seda kirjandust võib tasuta võtta, väljaarvatud värske kirjanduse eest peab maksma. "Informaatori" valguskoopia eest vist ka, sest paljundamine maksab. Läksin oma riideid võtma, et kahe vooru vahel ära käia. Ütlesin Reile, et eelmise turniiri viimane voor ja selle turniiri esimene voor olid ühesugused. Olin ka eelmises mängus võitlusliku viigi teinud.

*
Hollandi kuningas välisreisil arreteeriti. Esimene kord lasti ta varsti vabaks tagasi, aga järgmine kord pandi pikalt vangi. Kuningat käidi vanglas intervjueerimas. Ta ütles, et palub, et Hollandi põhiseadusesse tehtaks parandus, et kuningas võib tagasi astuda, sest on halb tunne olla samaaegselt kuningas ja vang. Lõpuks pääses kuningas vanglast välja. Ta tuli meie üritusele ja kuulas saalis istudes kõnet. Lõpuks tõusis ta püsti ja karjus vangi kombel, et kõnes mainiti, et keegi on kuningas, ta ei saanud algul aru, et mõeldakse teda. Ago ja kuningas hakkasid omavahel poksima, ise samal ajal sõbralikult juttu ajades.

0 vastukaja: