kolmapäev, mai 08, 2024

Majadega unenäod

Kõndisin koos emaga Annelinna tundmatumas osas. Elumajade vahel oli palju elektrialajaamu. Ema ütles, et neid alajaamu ehitatakse vist tüüpprojekti järgi.

*
Läksin vaheaja järel haiglasse tagasi. Kõndisin kolmandale korrusele, kus mäletasin oma palatit asuvat. Aga kolmandal korrusel oli voodeid peale palatite ka koridoris, selline ei olnud minu korrus olnud. Järeldasin, et õige peab siis olema teine korrus. Suundusin sinna. Nägin hulka noori haigeid, kes olid üksteisele lähestikku. Mõtlesin, et nii nad võivad üksteist nakatada. Sain nüüd aru, et see on unenägu. Kartsin, et arusaamise tõttu võib maja arhitektuur enne sihtkohta jõudmist muutuda.

*
Lõppes pikk ja suur maleturniir. Esikoha saaja ütles, et nüüd tal õnnestus olemasolevat taset tõestada. Kaks mängijat mängisid veel omavahel kergemat partiid. Siis nad lõpetasid selle. Nad olid mänginud minu nuppudega, hakkasin neid karpi panema. Aga üks ettur oli puudu. Ütlesin, et nad kaotasid selle ära, nüüd nad hangivad mulle asenduseks uued nupud. Panin karpi kättesaadavaid ettureid, neid sai sama värvi rohkemgi kui kaheksa. Nupud olid natuke erineva kujuga ja ei olnud kindel, kas karp vale nuppude arvuga kinni läheb.

0 vastukaja: