kolmapäev, mai 29, 2024

Võitlus haigusega

Lähenes Sirly sünnipäev. Mõtlesin, et ma õnnitlen teda juba täna. Hakkasin kirja kirjutama. Mõtlesin, et kirjutan kirjas ka millestki muust. Tegin kirja paranduse, et ma õnnitlen läheneva sünnipäeva puhul, muidu Sirly oleks võinud arvata, et ma ajan kuupäevad sassi. Henn tuli toast oma asju võtma ja oleks võinud näha, mida ma kirjutan, aga ei vaadanud siiski ekraanile. Jätsin kirjutamise pooleli ja mõtlesin, et jätkan sellega alles siis, kui mu välimus on korralik. Alavainu oli tahtnud kirjutada korraliku välimusega, mina oleks võibolla võinud ka vastupidi teha.

*
Peedul oli raudvoodi uuesti kokku pandud. Hakkasin ronima üle selle peaotsa, aga jätsin pooleli, sest voodi logises nii kõvasti, et oleks võinud kokku variseda. Varasematel aegadel olin vist roninud. Üks vend lamas veel voodis. Küsisin, kas kardinad võib eest tõmmata. Ta vastas, et ei või. Ma siis ei tõmmanud.

*
Uue haiguse vastu oli kasutatud algul vaktsiini ja siis ühte teist rohtu. Avaldasin arvamust, et rohi on parem kui vaktsiin. Ema vaidles vastu, et juba on öeldud, et sellest rohust vabanemiseks kulub aastakümneid.

0 vastukaja: